1.

اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاکلی H7:O157 و تولید شیگاتوکسین

دوره 71، شماره 1، بهار 1395، صفحه 41-47
مهدی طاهری؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمد حسین مدرسی؛ حسن گندمی؛ پریوش خسروی؛ فاضله طالبی؛ علی حشمتی

2.

اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویهی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی‌جی

دوره 74، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 474-483
محبوبه باقری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ لادن منصوری نژند

3.

اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، بهار 1399، صفحه 38-46
نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی

4.

بررسی شیوع و شدت آلودگی به کیست هیداتیک در گاومیشهای کشتارشده ‌کشتارگاه شهر ارومیه

دوره 64، شماره 3، پاییز 1388
افشین آخوندزاده بستی؛ نوردهر رکنی؛ بهادر حاجی محمدی؛ سیدشمس الدین اطهاری؛ علی میثاقی؛ حسن گندمی نصرآبادی

5.

مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی

دوره 74، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 370-378
شیرین حسن؛ علی خنجری؛ محمد کاظم کوهی؛ حسن گندمی نصر آبادی؛ نسیم شاویسی

6.

مطالعه اثر نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی سیمبیوتیک

دوره 72، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 195-205
نگین نوری؛ بهشاد نوعدوست؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی

7.

مطالعه نقش حفاظتی دانکهای دوپوشینهای آلژینات کلسیم-کیتوزان- نانوذرات اودوراژیت S100 حاصل از ریزپوشانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان فلور غالب روده انسان و حیوانات

دوره 71، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 311-320
هادی پورجعفر؛ نگین نوری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.