1.

اثر آبیاری تکمیلی و کاربرد برگی سالیسیلیک اسید بر رشد، عملکرد دانه و برخی صفات فیزیولوژیک بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 901-918
محراب مهری چروده؛ حمیدرضا ذاکرین؛ معرفت مصطفوی راد؛ سعید سیف زاده؛ علیرضا ولدآبادی

2.

اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 801-814
طاهره رضاپور کویشاهی؛ محمد حسین انصاری؛ معرفت مصطفوی راد

3.

اثر کاربرد برگی منابع کودی روی و کلسیم بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 91-108
فائزه چهره نورانی؛ پروانه راهداری؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمود اسدی؛ شادی کیابی

4.

اثر نوع منبع نیتروژن و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی سیر تالش در رشت

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 533-545
لیلا علیزاد؛ معرفت مصطفوی راد؛ کیوان آقائی

5.

ارزیابی عملکرد دانه، نسبت برابری زمین و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی در کشت مخلوط با ذرت تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 805-820
سید امید سید نوری؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمدحسین انصاری

6.

تأثیر عناصر کم‌مصرف بر عملکرد، صفات کیفی و روغن دانه ارقام زمستانه کلزا

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 627-639
معرفت مصطفوی راد؛ اسماعیل جدیدی؛ تقی بابایی

7.

تأثیر کاربرد تلفیقی کود های فسفره بر عملکرد دانه بادام زمینی در کشت مخلوط با ذرت

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 253-267
طاهره رضاپور کویشاهی؛ سعید سیف زاده؛ معرفت مصطفوی راد؛ علیرضا ولدآبادی؛ اسماعیل حدیدی ماسوله


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب