
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,668 |
تعداد مقالات | 71,875 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,581,288 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,407,267 |
1. | مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی | |
دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333 | ||
سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی | ||
2. | مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی | |
دوره 74، شماره 3، مهر 1398، صفحه 370-378 | ||
شیرین حسن؛ علی خنجری؛ محمد کاظم کوهی؛ حسن گندمی نصر آبادی؛ نسیم شاویسی | ||
3. | مطالعه برهمکنش پوشش خوراکی نشاسته سیب زمینی با اسانس آویشن دنایی وکاکوتی کوهی بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیک سینه مرغ نگهداری شده در دمای یخچال | |
دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 450-463 | ||
مجتبی رجبیان؛ مجتبی بنیادیان؛ مریم عباس والی؛ علی خنجری | ||