1.

بررسی اثر عصاره الکلی گیاه .Chelidonium majus L بر ترونت های ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیس (Ichthyophthirius multifiliis) در شرایط برون تنی (In vitro)

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 405-417
زهرا علیجانپور؛ هومن رحمتی هولاسو؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سید سعید میرزرگر؛ عقیل شریف زاده؛ علیرضا نصیری

2.

تأثیر اسانس‏های اوکالیپتوس کامالدولنسیس (Eucalyptus camaldulensis)، پونة معطر (Mentha pulegium) و آلوئه ورا (Aloe vera) در رفتار رشد باکتری‏های استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) و لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae)، عامل استرپتوکوکوزیس و لاکتوکوکوزیس در مزارع قزل‏آلای رنگین‌کمان کشور و مقایسة آن با

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 105-118
سیده مهسا مقیمی؛ مهدی سلطانی؛ سید سعید میرزرگر؛ مریم قدرتنما

3.

مقایسه شاخص های خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از بیهوشی با میرسن و یوجینول

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-10
علی طاهری میرقائد؛ مهیار یساری؛ سید سعید میرزرگر؛ سید مرتضی حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب