1.

Agrobacterium-Mediated Transformation of Pomegranate (Punica granatum L.) ‘Yousef Khani’ Using the Gus Reporter Gene

دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 31-41
Babak Valizadeh Kaji؛ Ahmad Ershadi؛ Masoud Tohidfar

2.

Effects of Foliar Application of Potassium and Zinc on Pistachio (Pistacia vera L.) Fruit Yield

دوره 6، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 113-123
Mohammadmehdi Norozi؛ Babak ValizadehKaji؛ Rouhollah Karimi؛ Mohammadali Nikoogoftar Sedghi

3.

Effects of Gum Arabic and Warm Water Application on Physicochemical and Qualitative Parameters of Table Grape Fruits at Postharvest

دوره 11، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 35-54
Babak ValizadehKaji؛ Saied Maleki؛ Ahmadreza Abbasifar

4.

Effects of Postharvest Edible Coatings to Maintain Qualitative Properties and to Extend Shelf-life of Pomegranate (Punica granatum. L)

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 67-80
Gholamreza Malekshahi؛ Babak ValizadehKaji

5.

First Report: Grafting of Three Iranian Commercial Pomegranate Cultivars on Drought Tolerant Rootstocks

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 69-79
Babak ValizadehKaji؛ Ahmadreza Abbasifar؛ Hossein Bagheri؛ Golnar Zandievakili؛ Atieh Daryabeigi

6.

Foliar Application of Selenium Affects Nitrate Accumulation and Morpho-physiochemical Responses of Garden Cress Plants

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 329-338
Safa Khosravi؛ Babak ValizadehKaji؛ Ahmadreza Abbasifar

7.

Optimization of In Vitro Propagation of Purple Passion Fruit (Passiflora edulis), an Important Medicinal and Ornamental Plant

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 305-314
Mostafa Eshghi Khas؛ Ahmadreza Abbasifar؛ Babak ValizadehKaji


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب