1.

استفاده از عصارة جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به‌منزلة آنتی‌اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ‌شدة ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 1-13
آریا باباخانی لشکان؛ مسعود رضائی؛ کرامت ا.. رضایی؛ سید جعفر سیف آبادی

2.

تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 85-95
هانیه رستم زاد؛ نرجس کمالی ثابتی؛ آریا باباخانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.