تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,830 |
تعداد مقالات | 64,005 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,247,343 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,147,220 |
1. | افزایش انبارمانی و حفظ ویژگیهای کیفی میوۀ انگور رقم "بیدانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن | |
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 753-764 | ||
مریم دهستانی اردکانی؛ یونس مستوفی | ||
2. | بررسی تغییرات کیفی هلوی رقم آلبرتا در طول انبار با بسته بندی اتمسفر تعدیلیافته (MAP) | |
دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 79-91 | ||
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ احمد احمدی؛ اسحاق رنجبر؛ جمانه ادیب نیشابوری | ||
3. | تأثیر بستهبندی با اتمسفر تعدیلیافته در طول دورة انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقمزعفرانی | |
دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 401-413 | ||
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ اسحاق رنجبر | ||
4. | تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشهبهار (Calendula offıcinalis L.) تحتتأثیر روشهای مختلف خشککردن و منبع تغذیۀ گیاه | |
دوره 46، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 243-258 | ||
لیلا تبریزی؛ فرناز دژابون؛ یونس مستوفی؛ مهدی مریدی فریمانی | ||