تعداد نشریات | 155 |
تعداد شمارهها | 5,975 |
تعداد مقالات | 65,430 |
تعداد مشاهده مقاله | 107,966,128 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 84,370,389 |
1. | اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج | |
دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 657-670 | ||
فاطمه کوهساری؛ زهرا امام جمعه؛ محمدسعید یارمند | ||
2. | اثر شرایط استخراج اسیدی بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین حاصل از پوست نارنج | |
دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 231-242 | ||
سید سعید حسینی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد سعید یارمند | ||
3. | امکانسنجی تولید ماست فراسودمند سینبیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر | |
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 105-116 | ||
ژاله سادات لاجوردی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه؛ امیر نیاسری نسلجی | ||