کوهساری, فاطمه, امام جمعه, زهرا, یارمند, محمدسعید. (1398). اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج. , 50(3), 657-670. doi: 10.22059/ijbse.2019.276173.665164
فاطمه کوهساری; زهرا امام جمعه; محمدسعید یارمند. "اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج". , 50, 3, 1398, 657-670. doi: 10.22059/ijbse.2019.276173.665164
کوهساری, فاطمه, امام جمعه, زهرا, یارمند, محمدسعید. (1398). 'اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج', , 50(3), pp. 657-670. doi: 10.22059/ijbse.2019.276173.665164
کوهساری, فاطمه, امام جمعه, زهرا, یارمند, محمدسعید. اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج. , 1398; 50(3): 657-670. doi: 10.22059/ijbse.2019.276173.665164


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب