1.

اثر تیمار پوتریسین بر میوه توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ تحت شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 147-161
علی اکبری؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی؛ سید جلال طباطبایی

2.

بررسی بهبود صدمات تنش شوری در دانهال‌های خرمندی با پوتریسین و کیتوزان

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 671-686
فریبا رضایی آدریانی؛ آیت اله رضایی؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی

3.

بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 649-660
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی؛ مسعود بازگیر

4.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و حلقه‌برداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانة ‘یاقوتی’

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 457-469
امید علی قاسم بیگی؛ جواد عرفانی مقدم؛ اورنگ خادمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب