1.

اثر اضافه کردن نانوذرات روی بر شاخص های کیفیت اسپرم گاو بعد از فرآیند انجماد - یخ گشایی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 371-380
رعنا جهان بین؛ پریسا یزدان شناس؛ مهدی امین افشار؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ حمید ورناصری؛ محمد چمنی؛ محمدحسن نظران؛ محمدرضا بختیاری زاده

2.

اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 19-28
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شکوفه غضنفری

3.

تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید‌های چرب منی در خروس‌های مسن مادر گوشتی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 279-290
بهنام عباسپور؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شیرین هنربخش

4.

تأثیر نانوذرات روی بر کیفیت اسپرم و بازده آبستنی در گاو

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 173-181
پریسا یزدان شناس؛ رعنا جهان بین؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ مهدی امین افشار؛ حسین واثقی دودران؛ حمید ورناصری؛ محمد چمنی؛ محمدحسن نظران

5.

مطالعه اثر تغذیه ال-کارنیتین پیش از بلوغ بر فراسنجه‌های کیفی منی تازه و منجمد-یخ‌گشایی شده خروس‌های مادر گوشتی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 271-279
وحید محمدی؛ سید داود شریفی؛ محسن شرفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه

6.

مطالعه اثر غلظت‌های مختلف لیپوپلی‌ساکارید بر توانایی تکوین برون‌تنی و فراسنجه‌های محیط بلوغ تخمک گوسفند

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 491-500
سارا عطایی نظری؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده؛ علی اسدی الموتی؛ علی فولادی نشتا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب