1.

بررسی برهمکنش مدیریت خاک‌ورزی، اسید سالیسیلیک و قارچریشه بر تنفس خاک و برخی ویژگی‌های رشدی ذرت

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 889-900
عفیفه نیسی؛ مهدیه پارسائیان؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت

2.

بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

3.

تاثیر سامانه های خاک‌ورزی، اسید سالیسیلیک و قارچ میکوریزا بر رنگدانه‌های فتوسنتزی و برخی ویژگی های کیفی ذرت

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 85-96
عفیفه نیسی؛ مهدیه پارسائیان؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب