1.

Extraction of bioactive compounds from pomegranate: A review

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 37-42
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Anoosheh Sharifan

2.

Modification of physicochemical and nutritional properties of gluten free cakes by natural additives application

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 157-164
Babak Ghiasi Tarzi؛ Khatereh Amini؛ Anoosheh Sharifan

3.

The enrichment of emergency food rations with complexes made of curcumin/quercetin-whey protein nanofibrils to improve their antioxidant activity

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 63-68
Mehdi Mohammadian؛ Arasb Dabbagh Moghaddam؛ Laleh Almasi؛ Shahnaz Bohlooli؛ Anousheh Sharifan


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب