1.

Evaluation of the Hydroxyproline Content in the Frozen Allograft Tendon Impregnated with the Mesenchymal Cells & PRP in Lamb

دوره 13، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 1-9
Rafid Naeem Majid Alkhalifa؛ Davood Sharifi؛ Saied Bokaie؛ Alireza Bashiri؛ Hosein Shad؛ Rouhoulah Esanejad؛ Gholam Reza Shams

2.

اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی

3.

بررسی شیوع بافتهای غیرمجاز در کالباس خشک ممتاز براساس تعیین شاخص های شیمیایی هیدروکسی پرولین و کلاژن مربوط به کارخانه های تولید کننده این فرآوردهها در تهران

دوره 60، شماره 1، اردیبهشت 1384
دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر محمود بهروزی؛ دکتر نوردهر رکنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب