1.

Effect of processing conditions on some quality characteristics of vacuum-fried onion slices (Allium cepa L.) at various pre-frying treatments

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 168-174
Simin Nobahari؛ Ali Reza Bassiri

2.

اثر تیمار بخار متیل‌جاسمونات بر ویژگی‏های فیزیکو - بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت گل شاخه‌ بریده ژربرا رقم پینک الگانس

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 963-977
مهدی صادقی راویز؛ نیما احمدی؛ ناصر صفایی؛ ایمان رحمانی هنزکی

3.

اثر روش‌های آبیاری و محلول‌پاشی عناصر غذایی بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات کیفی برنج

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1051-1067
نعمت اله صداقت؛ عباس بیابانی؛ مرتضی نصیری؛ الهیار فلاح؛ ناهید فتحی

4.

بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها

دوره 32، شماره 3، خرداد 1380
گودرز نجفیان

5.

تأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت‎فرنگی (سلوا)

دوره 41، شماره 1، تیر 1389
یونس مستوفی؛ ابوالفضل اصغری مرجانلو

6.

تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات زراعی و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی سیر

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 429-442
علیرضا ترابی؛ غلامعلی اکبری؛ علی اکبر تجلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب