1.

بررسی عوامل موثر در سرعت فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زرد لبنانی

دوره 31، شماره 2، اردیبهشت 1379
احمد کلباسی؛ حامد فاطمیان

2.

بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی

3.

بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 215-224
مینا کارگزاری؛ زهرا امام جمعه؛ سهراب معینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب