1.

ارزیابی کمی و کیفی اسانس برخی ارقام اصلاح‌ شده بابونه، بادرشبی و رازیانه در شرایط اقلیمی شهرکرد

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 1101-1109
کرامت الله سعیدی؛ فروه السادات سیدی؛ محمود کیانی

2.

ارزیابی محتوا و ترکیبات شیمیایی اسانس برخی اکوتیپ‌های رازیانه ایران

دوره 15، شماره 4، دی 1392، صفحه 13-24
کیوان بهمنی؛ علی ایزدی دربندی؛ سید احمد سادات نوری

3.

بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 831-848
فاطمه زمانی؛ رضا امیرنیا؛ اسماعیل رضائی چیانه؛ امیر رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب