زمانی, فاطمه, امیرنیا, رضا, رضائی چیانه, اسماعیل, رحیمی, امیر. (1397). بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه. , 20(4), 831-848. doi: 10.22059/jci.2018.259818.2045
فاطمه زمانی; رضا امیرنیا; اسماعیل رضائی چیانه; امیر رحیمی. "بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه". , 20, 4, 1397, 831-848. doi: 10.22059/jci.2018.259818.2045
زمانی, فاطمه, امیرنیا, رضا, رضائی چیانه, اسماعیل, رحیمی, امیر. (1397). 'بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه', , 20(4), pp. 831-848. doi: 10.22059/jci.2018.259818.2045
زمانی, فاطمه, امیرنیا, رضا, رضائی چیانه, اسماعیل, رحیمی, امیر. بررسی اثر کودهای زیستی باکتریایی و قارچ میکوریزا بر عملکرد دانه و ترکیبات شیمیایی اسانس سه توده رازیانه. , 1397; 20(4): 831-848. doi: 10.22059/jci.2018.259818.2045


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب