1.

اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-9
پریا اکبری؛ اسما سندک زهی

2.

تاثیر جایگزینی سلنیوم معدنی با سلنیوم آلی از منشا جلبک اسپیرولینا بر عملکرد و کیفیت گوشت سینه جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 اردیبهشت 1401
امید نوری؛ مجتبی زاغری؛ حسنا حاجاتی

3.

تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 21-27
محمد سوداگر؛ مجید خالصه؛ محمد مازندرانی؛ سیدعباس حسینی؛ حمیده ذکریائی

4.

جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 445-453
اکبر نصرالله زاده؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمود شکوریان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.