1.

اثرات تغذیه‌ای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 138-147
اباذر قاسمی؛ محمد مازندرانی؛ محمد سوداگر؛ سید مرتضی حسینی

2.

اثر پروبیوتیک‌های درون‌زاد جدا شده از ماهی بر روی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 22-30
تکاور محمدیان؛ عبدالحسین جانگران نژاد؛ احسان بدیعی؛ حسین مؤمنی؛ محمدرضا تابنده؛ سیده پروا موسوی خراسانی

3.

بررسی اثر ریزپوشانی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) با ریزذرات کیتوزان/آلژینات بر شاخص‌های استرس اکسیداتیو در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 77، شماره 3، مهر 1401، صفحه 155-165
زهرا بهرامی؛ لاله رومیانی؛ نرگس جوادزاده؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مهران جواهری بابلی

4.

بررسی بروز آبسۀ کبدی در گاوهای شیرده و خشک هلشتاین و تأثیر آن بر برخی فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی یاخته‌های کبد

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 473-481
شهرزاد جزقاسمی؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ T.G. Nagaraja

5.

تأثیر بنتونیت نانوساختار پیلارد بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی چالش‌یافته با آفلاتوکسین

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 83-93
حسن کیهانی یزدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

6.

تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 657-670
ذبیح اله نعمتی؛ رویه محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب