1.

اثرات رژیم‌های آبیاری و نوع کود بر درصد روغن و ترکیب اسیدهای چرب در برگ و دانه خرفه ‏‏(‏Portulaca oleracea L.‎‏)‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 375-386
الهام اله بخش؛ محمد گلوی؛ سید محسن موسوی نیک؛ زینب محکمی

2.

اثر رژیم‌های آبیاری و کاربرد اسیدهیومیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی خرفه در شرایط گلخانه

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 401-416
سونا مظفری؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسین گرگینی شبانکاره

3.

ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 107-117
حمیدرضا خلیفه؛ مجید رهنما؛ نواب کاظمی؛ رسول معمار دستجردی

4.

برآورد میزان تبخیر - تعرق و ضریب گیاهی گیاه دارویی خرفه به روش لایسیمتری در شهرستان شیراز

دوره 11، شماره 3، آبان 1400، صفحه 451-460
زهرا میری؛ عباس خاشعی سیوکی؛ امیر سالاری

5.

برخی تغییرات فیزیولوژیکی و عملکرد روغن خرفه (Portulacaoleracea) تحت شرایط کم‌آبی در واکنش به سالیسیلیک اسید و ابسیزیک اسید

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 49-61
مهدی پناهیان کیوی؛ مرتضی اعلمی میلانی؛ اباذر عباسی

6.

تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 257-267
حسن صفری؛ اردشیر محیط؛ مازیار محیطی اصلی

7.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب