1.

ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 325-335
ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی؛ صادق شهراسبی؛ امیرمختار امیری نسب

2.

ارزیابی تنوع ژنتیکی و مقایسۀ جمعیت‎های انیسون در ایران (Pimpinella anisum L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 661-670
اعظم ملکی؛ جلال صبا؛ مجید پوریوسف؛ حسین جعفری؛ علی اشرف جعفری

3.

تأثیر فواصل آبیاری و زمان برداشت بر عملکرد دانه و اسانس انیسون Pimpinella anisum L.))

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 453-460
مجید پوریوسف؛ سید علی رزاقی فرد؛ خلیل جمشیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب