1.

In Vitro Anti-Mycotoxigenic and Anti-Aflatoxigenic Properties of Probiotic Bacteria; Lactobacillus plantarum and L. paracasei

دوره 30، شماره 4، بهمن 2019، صفحه 305-313
Abdolamir Allameh؛ F. Ani؛ M. Shams-Ghahfarokhi؛ M. Razzaghi-Abyaneh

2.

بررسی اثر ضد قارچی عصاره متانولی میوه سماق طی دوره انکوباسیون تخم ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi)

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 131-137
سعید کیخا؛ احمد قرایی؛ جواد میردارهریجانی؛ مصطفی غفاری؛ عبدالعلی راهداری

3.

ترکیبات موجود در اسانس پوست دارچین و خاصیت ضدقارچی آن علیه قارچ‎های مولد پوسیدگی‎های میوه ‏ها‎

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 907-920
مسلم موسویان؛ عیدی بازگیر؛ عارف مرادپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب