تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,562 |
تعداد مقالات | 70,812 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,902,029 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,128,714 |
1. | بررسی تأثیر سوکرالوز و برنج پخته بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس تولیدی از زائدات میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتیگراد) | |
دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 387-403 | ||
مینا سیف زاده | ||
2. | تأثیرات سطوح مختلف کربوهیدرات جیره در شاخصهای رشد و ترکیبات شیمیایی بدن میگوی رودخانهای شرق (Macrobrachium nipponense de Haan, 1849) | |
دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 105-115 | ||
حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق | ||