1.

اثر سطوح مختلف ملاس و لاکتوباسیلوس فرمنتوم بر کیفیت تخمیر، پایداری هوازی و قابلیت هضم سیلاژ علف نپیر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 خرداد 1404
پروانه هاشمی؛ لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

2.

اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 387-394
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

3.

ارزیابی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی سیلاژ خوراک مخلوط بر پایه چغندر ‏علوفه‌ای و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های نر افشار

دوره 26، شماره 2، تیر 1403، صفحه 151-165
رضا خداوردی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ حسن فضائلی؛ سیّد همایون فرهنگ فر

4.

تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 59-70
پیروز شاکری؛ مرتضی رضایی؛ سید احمد میرهادی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب