1.

اثر اتفن‘ کلرید سدیم و اسید استیک بر روی کیفیت خرمای مضافتی

دوره 4، شماره 0، تیر 1377
محمد حسین شمشیری؛ مجید راحمی

2.

اثر تیمار پس از برداشت آب گرم و شرایط دمای نگهداری بر میوه رسیده سبز گوجه فرنگی

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 113-123
محسن حاتمی؛ سیامک کلانتری؛ مجتبی دلشاد

3.

بررسی اثر تراکم بوته بر زمان رسیدگی تکنولوژیک سه رقم چغندرقند

دوره 32، شماره 2، اردیبهشت 1380
علی بیات؛ ناصر لطیفی؛ رحیم محمدیان؛ سراله گال


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب