تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,826 |
تعداد مقالات | 63,967 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,205,797 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,104,278 |
1. | بررسی تأثیر اسانس آویشن خالص و ریزپوشانیشده با آلژینات بر عملکرد، اندامهای داخلی، آنزیمهای پاداکسندگی و برخی متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی | |
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 523-531 | ||
محمد رضا بهرامی؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسین قاسمی؛ مهدی خدایی مطلق | ||
2. | تأثیر افزودن جیرهای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم | |
دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 301-312 | ||
سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی | ||
3. | تأثیر تیمارهای شیمیایی و طبیعی بر عمر گلجایی آنتوریوم رقم ’کلیماکس ‘ | |
دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 661-670 | ||
عباس میرزاخانی؛ منصوره جلالی | ||
4. | شبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن | |
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-714 | ||
امید احمدی؛ هدا جعفری زاده مالمیری | ||