1.

بررسی تأثیر کاربرد نانو کود آهن در مقایسه با کلات آن بر عملکرد کمی و کیفی زعفران زراعی

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 155-168
سعیده ملکی فراهانی؛ مهدی عقیقی شاهوردی

2.

بررسی صفات مورفوفیزیولوژیکی دو اکوتیپ زعفران تحت تاثیر باکتری باسیلوس سوبتیلیس در شرایط ‏اقلیمی زنجان

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-30
فهیمه صالحی؛ میترا اعلایی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ سید علیرضا سلامی؛ حسن رضادوست

3.

جداسازی و شناسایی قارچ‌های میکوریز آربوسکولار هم‌زیست زعفران و بررسی اثر آن‌ها بر عملکرد گل و جذب عناصر غذایی در شرایط قطع آبیاری و بسترهای مختلف کشت

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 591-579
مریم حبیبی؛ فائزه زعفریان؛ فرهاد رجالی؛ نادعلی باقری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.