
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,683 |
تعداد مقالات | 72,063 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,917,596 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,701,141 |
1. | اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی | |
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 147-155 | ||
مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد | ||
2. | بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی | |
دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 399-404 | ||
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ پریسا راعی | ||
3. | تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی | |
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9 | ||
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده | ||