تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,240 |
تعداد مقالات | 67,871 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,457,770 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,227,425 |
1. | Physicochemical, textural and sensorial properties of cocoa sponge cake formulated with xanthan gum during shelf-life | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 94-98 | ||
Zahra Khoshdouni Farahani | ||
2. | بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحتتأثیر دماهای متفاوت | |
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 185-192 | ||
عاکفه ضامنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ فخرالدین صالحی؛ گیتی شیروانی | ||