1.

Antioxidant capacity and chemical composition of different parts of saffron flowers

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 69-74
Akram Azghandi Fardaghi؛ Ali Es-haghi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

2.

Comparison and Evaluation of Oil Content, Composition and Antioxidant Properties of Pistacia atlantica and Pistacia khinjuk Grown as Wild

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 165-174
Saeid Hazrati؛ Mostafa Govahi؛ Mohammad-Taghi Ebadi؛ Farhad Habibzadeh

3.

Evaluation of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity in Ten Selected Mahaleb (Prunus mahaleb L.) Genotypes

دوره 2، شماره 2، اسفند 2015، صفحه 187-197
Seyedeh Faezeh Taghizadeh؛ Ahmad Asgharzadeh؛ Javad Asili؛ Amirhossein Sahebkar؛ Abolfazl Shakeri

4.

Study on the antioxidant activity and in vitro antifungal activity of Verbascum speciosum methanolic extract

دوره 2، شماره 2، مهر 2015، صفحه 97-103
Katayoun Nofouzi

5.

تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد

6.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب