پورقاسم, هانیه, باباخانی, آریا, رستم زاد, هانیه. (1396). تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا. , 70(3), 309-318. doi: 10.22059/jfisheries.2018.244986.1002
هانیه پورقاسم; آریا باباخانی; هانیه رستم زاد. "تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا". , 70, 3, 1396, 309-318. doi: 10.22059/jfisheries.2018.244986.1002
پورقاسم, هانیه, باباخانی, آریا, رستم زاد, هانیه. (1396). 'تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا', , 70(3), pp. 309-318. doi: 10.22059/jfisheries.2018.244986.1002
پورقاسم, هانیه, باباخانی, آریا, رستم زاد, هانیه. تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا. , 1396; 70(3): 309-318. doi: 10.22059/jfisheries.2018.244986.1002


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب