تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,504 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,121,814 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,229,386 |
تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا | ||
شیلات | ||
مقاله 1، دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318 اصل مقاله (541.04 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/jfisheries.2018.244986.1002 | ||
نویسندگان | ||
هانیه پورقاسم1؛ آریا باباخانی* 2؛ هانیه رستم زاد2 | ||
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعهسرا، ایران. | ||
2استادیار گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعهسرا، ایران. | ||
چکیده | ||
جلبکهای دریایی مانند سایر گیاهان فتوستنز کننده در معرض نور و اکسیژن قرار دارند که این امر میتواند سبب ایجاد رادیکالهای آزاد و سایر عوامل اکسیدکننده گردد. عدم آسیبهای اکسیداتیو در ساختار آنها میتواند نشان دهنده وجود ترکیبات ضداکسیداسیونی در آنها باشد. هدف از این مطالعه، بررسی اثر پودر جلبک سبز Ulva intestinalis بر خواص ضداکسیداسیونی پاستا میباشد. پاستا با درصدهای مختلف جلبک (5%، 10% و 15%) تهیه شد. آزمایش های برون تنی ویژگیهای ضداکسیدانی، میزان فنول کل و خنثی کنندگی رادیکالهای آزاد انجام شد. نتایج نشان داد که پاستای دارای 15% پودر جلبکی حاوی بالاترین میزان فنول کل، فعالیت ضداکسیدانی و خنثی کنندگی رادیکالهای آزاد را داشت (0/05>P). غنی سازی باعث بهبود خواص ضداکسیدانی و پتانسیل دارویی پاستای مورد مطالعه شد. | ||
کلیدواژهها | ||
پاستا؛ DPPH؛ فنول؛ رادیکال های آزاد | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Effect of Green Algae, Ulva intestinalis on Antioxidant Activity of Pasta | ||
نویسندگان [English] | ||
Haniyeh Poorghasem1؛ Aria Babakhani2؛ Haniyeh Rostamzad2 | ||
1MSc. Student, Department of fisheries, Faculty of Natural Resources, University of Guilan, Sowmehsara, Iran. | ||
2Assistant professor, Department of fisheries, Faculty of Natural Resources, University of Guilan, Sowmehsara, Iran. | ||
چکیده [English] | ||
Marine algae, like other photosynthetic plants, are exposed to a combination of light and oxygen that lead to the formation of free radicals and other strong oxidising agents. Absence of oxidative damage to their structural components suggests that they contain protective antioxidative compounds. The aim of this study was to evaluate the effect of green algae Ulva intestinalis powder on antioxidant activities of pasta. Pasta was prepared with algae as an ingredient at different levels (%5, %10 and %15). In vitro antioxidant properties, total phenolic content and DPPH scavenging analyzed. The results showed that pasta with 15% algal powder had the highest phenoilc content, antioxidant activity and radical scavenging activity (P<0.05). Fortification improved the antioxidant activity and nutritional potential of the studied pasta. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Pasta, DPPH, Phenolic content, Free radicals | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 515 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 499 |