1.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

2.

اثر هرس تابستانه و محلول‌پاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوه‌ی کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 335-343
سیده معصومه حیدری برکادهی؛ محمود قاسم نژاد؛ یونس ابراهیمی

3.

بررسی آثار ماده لاک بالزام Lac- Balsam در حفاظت زخم های درختان چنار و کاج از آلودگی قارچی

دوره 56، شماره 2، پاییز 1382
نعمت ا... خراسانی؛ علی اکبر عنایتی؛ آزیتا هاشمی طباطبایی

4.

بررسی اثرات هرس و تنک میوه بر روی عملکرد و کیفیت میوه ارقام خربزه (Cucumis melo L.)

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
عبدالکریم کاشی؛ بهرام عابدی

5.

تأثیر تغذیۀ نیتروژن در توپیاری گل داودی (Chrysanthemum grandiflorum)

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 237-247
بهروز جانی پور؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ فاطمه جمالی؛ احمد خلیقی

6.

تأثیر سطوح مختلف هرس بر عملکرد رقم انگوربیدانه سفید

دوره 3، شماره 0، بهار 1378
رسول جلیلی مرندی

7.

تاثیر فاصله کاشت و نوع هرس بر تولید علوفه گونه‌ آتریپلکس لنتی‌فرمیس در استان یزد

دوره 60، شماره 5، زمستان 1387
ناصر باغستانی‌میبدی؛ عباسعلی سندگل

8.

تاثیر هرس انتهای ساقه اصلی، بر برخی صفات گیاه دارویی کدوی تخمه کاغذی (کدوی پتی دانه)

دوره 37، شماره 4، بهار 1385
رضا امیدبیگی؛ سودابه مفاخری؛ علی توکلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.