1.

An Evaluation of the Phytochemical Properties of some Pomegranate Cultivars During Fruit Development and Ripening

دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 193-204
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakhshi

2.

Antifungal Activity of Neutralized Wood Vinegar with Water Extracts of Pinus densiflora and Quercus serrata Saw Dusts

دوره 3، شماره 2، تیر 2009، صفحه 167-176
N. Velmurugan؛ S.S Han؛ Y.S. Lee

3.

Application of Biolog Microarrays Techniques for Characterization of Functional Diversity of Microbial Community in Phenolic-contaminated Water

دوره 9، شماره 3، مهر 2015، صفحه 785-794
J. Chojniak؛ D. Wasilkowski؛ G. Plaza؛ A. Mrozik؛ R. Brigmon

4.

Comparison of Growth, Antioxidant, and Antibacterial Activities in Hydroponic and Soil-grown Moringa oleifera in Armenia

دوره 11، شماره 2، تیر 2024، صفحه 217-228
Anna Tadevosyan؛ Mahsa Daryadar؛ Anahit Tovmasyan؛ Armenuhi Asatryan؛ Hamid Reza Roosta؛ Anahit Hakobjanyan

5.

Hormone Crosstalk and Endogenous Factors Involved in the Mechanism of Adventitious Root Formation in Olive Cuttings

دوره 12، شماره 2، تیر 2025، صفحه 491-506
Shadab Faramarzi؛ Nikoleta Kleio Denaxa؛ Sara Vitalini؛ Marcello Iriti

6.

Inhibition activity on alpha-glucosidase of experimental, functional ice cream with the addition of pistachio peel extract

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 53-60
Amir Hossein Mohammadian؛ Amir Pouya Ghandehari Yazdi؛ Mohsen Barzegar

7.

Minimum Inhibitory Concentrations of Phenolic Extracts and Resistant Starch for Clostridium perfringens: In vitro Study

دوره 15، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 93-103
Samira Karamati Jabehdar؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Bahman Navidshad؛ Ali Mahdavi؛ Hamid Staji؛ Nemat Hedayat Evrigh

8.

Physicochemical Properties and Nutritional Value of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Fruit at Different Maturity and Ripening Stages

دوره 3، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 43-50
Farid Moradinezhad؛ Fatemeh Setayesh؛ Sohrab Mahmoodi؛ Mehdi Khayyat

9.

Pre-harvest Application of Potassium and Iron Promotes Phenolic Acids and Anthocyanidin Accumulation and Boosts Antioxidant Capacity in Raisin Produced from ‘Red Sultana’ Grape (Vitis vinifera L.)

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 315-328
Rouhollah Karimi؛ Seyed Mehdi Mirbagheri؛ Maryam Davtalab

10.

Preparation and properties of ginger essential oil nanocapsules

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 82-89
Marjan Nouri؛ Faramarz Khodaiyan

11.

Reduction of acrylamide by orange waste extract phenolic compounds in potato chips

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 75-81
Somaye Seyedi؛ Majid Javanmarddakheli؛ Azade Shekarabi؛ Mahdi Shavandi؛ Sahra Farhadi

12.

Seasonal Changes in Secondary Metabolites and Antioxidant Activity of Corylus avellana

دوره 12، شماره 4، آذر 2025، صفحه 1011-1020
Nasser Zare؛ Roghayyeh Hazrati

13.

Therapeutic potential of Ocimum sanctum flower infusion

دوره 6، شماره 2، بهمن 2023، صفحه 41-47
KDPP Gunathilake؛ KKDS Ranaweera؛ G. Janarny

14.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

15.

اثر تنش خشکی در مراحل مختلف نموی بر برخی پارامترهای رشدی و فیتوشیمیایی گیاه مفراح (Nepeta crispa L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 545-561
محمد سیاری؛ منیره مرادی فرسا؛ علی عزیزی

16.

اثر سدیم نیترو پروساید بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی و پاداکسندگی میوه ازگیل ‏‏(‏Mespilus germanica L.‎‏) طی انبارمانی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 257-268
بشیر ایوب نژادگان؛ حمید حسن پور

17.

اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 117-136
فاطمه ناظوری؛ مهلا خوشحالی؛ حدیث اقبالی؛ علیرضا طالبی زاده

18.

استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)

دوره 69، شماره 3، مهر 1395، صفحه 385-396
الهام هاشم دباغیان؛ مسعود رضائی؛ مهدی طبرسا

19.

بررسی تأثیر ملاتونین در بادرشبویه (Dracocephalummoldavica L.)در سطوح مختلف ‌آبیاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 خرداد 1404
مینا امانی؛ محسن سبزی نوجه ده

20.

بررسی تاثیر محرک‌های قارچی، باکتریایی، مخمر و نیترات‌نقره بر محتوای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و سیلیمارین در مراحل نموی گیاه خارمریم (Silybum marianum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1403
الهام امجدی؛ علی گنجعلی؛ ابولفضل شاکری؛ مهرداد لاهوتی؛ سعید توکلی

21.

بررسی درصد پروتئین، عملکرد و اجزای عملکرد دانه سویا با کاربرد اسید الاژیک

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 73-84
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

22.

بررسی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تعدادی ارقام فندق تحت شرایط تنش خشکی ‏و آبیاری مجدد

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 229-244
علی شاهی قره لر؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ رضا معالی امیری

23.

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 311-328
کسری مومنیان؛ لادن رشیدی؛ مسعود هماپور

24.

تأثیر برخی ترکیب‌های شیمیایی در تحریک آنزیم‌های دفاعی گیاه و کاهش بیماری گموز پستۀ ناشی از Phytophthora drechsleri

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 13-27
فریبا فتحی؛ روح الله صابری ریسه؛ محمد مرادی

25.

تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1404
سمیه کریمی دهبکری؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ سمیه رستگار

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب