تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,775 |
تعداد مقالات | 63,285 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,946,158 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 82,020,592 |
1. | بررسی تغییرات ضریب انتشار و چروکیدگی خرما (رقم برحی در مرحله خلال) در طی خشک کردن با استفاده از خشک کن قفسهای | |
دوره 41، شماره 1، شهریور 1389 | ||
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی | ||
2. | تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میوۀ "به" پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال | |
دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 143-153 | ||
مینا اکبریان؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ جلال دهقان نیا | ||
3. | تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی | |
دوره 32، شماره 4، تیر 1380 | ||
احمد کلباسی؛ حامد فاطمیان | ||
4. | ساخت ماکرو با هدف رهگیری دو پدیده چروکیدگی و ترکیدگی در فرآیند هیدروفرمینگ لوله | |
دوره 43، شماره 4، شهریور 1388، صفحه 501-509 | ||
کیوان حسینی صفری؛ محمود موسوی مشهدی | ||
5. | مطالعه سرعت فرآیند خشک کردن خلایی- تابشی ورقههای سیبزمینی با استفاده از مدلهای رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی | |
دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 279-289 | ||
نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه | ||