1.

Effect of Adding Microalgae Chlorella sp. on Some Biological Parameters and Proximate Analysis of Common Carp Cyprinus Carpio L.

دوره 12، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 199-206
nasreen abdulrahman؛ Sana Hoshyar Abid؛ Aryan Aziz Khidir؛ Binayee Bakhtyar Omer؛ Dashtee Bahman Hama Rasheed؛ Lawk Hıwa Baha Alddin

2.

Effect of dietary chitosan on immune response and disease resistance in Cyprinus carpio

دوره 8، شماره 2، پاییز 2014، صفحه 125-133
Mojtaba Alishahi؛ Amin Esmaili Rad؛ Mehdi Zarei؛ Masoud Ghorbanpour

3.

Histological and histometrical study of common carp ovarian development during breeding season in Khouzestan province in Iran

دوره 5، شماره 4، زمستان 2011، صفحه 260-268
Solmaz Shirali؛ Naeem Erfani Majd؛ Mehrzad Mesbah؛ Masoud Reza Seifiabad Shapoori

4.

اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio

دوره 69، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 235-251
زهرا فلامرزی1؛ سیدمحمد موسوی2*؛ محمد ذاکری3؛ نسیم زنگویی3

5.

اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio

دوره 69، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 253-263
خیری محمدی1؛ حمید محمدی آذرم2*؛ امیر پرویز سلاطی2؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی2

6.

ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک

دوره 74، شماره 1، بهار 1398، صفحه 55-64
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ رامین مناف فر؛ امیر توکمه چی؛ کاوه رحمانی

7.

ارزیابی سمیت مالاتیون، کارباریل و گلایفوزیت در بچه ماهیان کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio)‌

دوره 68، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 257-267
سید جلیل غلامی سیدکلایی؛ نیما شیری؛ علیرضا میرواقفی؛ غلامرضا رفیعی؛ چنگیز مخدومی

8.

آلودگی‌های انگلی و تأثیر آن‌ها بر شاخص‌های بیو‌متریک ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در تالاب انزلی، جنوب غربی دریای خزر

دوره 75، شماره 1، بهار 1399، صفحه 74-82
سید فخرالدین میرهاشمی نسب؛ فرید فیروزبخش؛ مسعود ستاری؛ محدث قاسمی

9.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)

دوره 70، شماره 1، بهار 1396، صفحه 44-59
فاطمه پور ملایی؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه

10.

بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 229-307
فرشته اسفندیار؛ فرید فیروزبخش؛ حسین رحمانی؛ خسرو جانی خلیلی

11.

بررسی اثر ادجوانی نانوکیتوزان بر ایمنی زایی واکسن کشته‌ی آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 1، بهار 1397، صفحه 72-81
مجتبی علیشاهی؛ عذرا حاجی پور؛ مسعود قربانپور؛ مهرزاد مصباح

12.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 185-197
طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی

13.

بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی

دوره 72، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 409-418
سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ ژاله خوشخو؛ سینا محسنی؛ مهیار یوسفی سیاه کلرودی

14.

بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 170-178
فریبا داداشی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ خسرو جانی خلیلی

15.

بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 424-434
احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی

16.

بررسی سمیت نانوذرات نقره سنتز شده با استفاده از عصاره الکلی جلبک دریایی سارگاسوم آنگوستیفولیوم در ماهی کپور معمولی

دوره 71، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 219-227
سراج بیتا؛ مهرزاد مصباح؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی

17.

تأثیر استفاده از فناوری بیوفلوک بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و کاهش هزینههای تولید در پرورش متراکم بچه ماهیان کپور معمولی

دوره 71، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 163-169
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مقانلو

18.

تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 155-162
ولی الله جعفری1؛ شیدا گلی2*؛ گلی نوری3

19.

تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 283-296
حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی

20.

تأثیر سم دیازینون بر فراسنجه های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 185-191
امید خان محمدی اطاقسرا؛ نیلوفر کربلایی آقازاده؛ مجتبی ملاآقاپورقراخیلی؛ سعید علی‌نژاد معلم

21.

تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 329-340
احسان احمدی فر؛ زهره مهری نخی؛ نجمه شیخ زاده؛ محسن شهریاری مقدم

22.

تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 123-131
نیوشا نیکی؛ روح اله رحیمی؛ فردین شالویی؛ فرزانه نیکوخواه

23.

تعیین عملکرد رشد، تغییرات ترکیب لاشه و پارامترهای خونی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین E

دوره 71، شماره 1، بهار 1395، صفحه 65-72
رضا طاعتی؛ محبوبه احمدی زاده؛ علیرضا ولی پور

24.

تعیین غلظت نیمه کشنده (LC50 ) و بررسی اثر بیهوش کنندگی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) در بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 299-307
نرگس بهشتی؛ سکینه یگانه؛ میلاد عادل

25.

تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

دوره 64، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 129-143
آناهیتا فرهودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.