1.

اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 287-297
فرشته جمیلی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی؛ حیدر زرقی

2.

مقایسۀ ارزش انرژی‌زایی کنجالۀ سویای بدون فرآوری و کنجالۀ سویای فرآوری‌شده برای مرغ‌های‌ مادر گوشتی، جوجه‌های گوشتی و مرغ‌های تخم‌گذار تجاری

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 335-345
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ مجتبی زاغری؛ سعید امین زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب