جمیلی, فرشته, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, حسن آبادی, احمد, زرقی, حیدر. (1395). اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم. , 18(2), 287-297. doi: 10.22059/jap.2016.55381
فرشته جمیلی; ابوالقاسم گلیان; حسن کرمانشاهی; احمد حسن آبادی; حیدر زرقی. "اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم". , 18, 2, 1395, 287-297. doi: 10.22059/jap.2016.55381
جمیلی, فرشته, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, حسن آبادی, احمد, زرقی, حیدر. (1395). 'اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم', , 18(2), pp. 287-297. doi: 10.22059/jap.2016.55381
جمیلی, فرشته, گلیان, ابوالقاسم, کرمانشاهی, حسن, حسن آبادی, احمد, زرقی, حیدر. اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم. , 1395; 18(2): 287-297. doi: 10.22059/jap.2016.55381


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب