
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,678 |
تعداد مقالات | 71,963 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,786,957 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,589,062 |
1. | ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) | |
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367 | ||
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد | ||
2. | ارزیابی قابلیت افزایش مقاومت به تنش خشکی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) با پیشتیمار پرتو فرابنفش | |
دوره 55، شماره 4، دی 1403، صفحه 533-553 | ||
سحر پیری نژاد؛ حسن مومیوند؛ عبداله احتشام نیا؛ محمدرضا راجی | ||
3. | بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن | |
دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 211-222 | ||
نازیلا مبصری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی | ||
4. | تأثیر خاکپوشهای بازتابندة نور آلومینیومی و پلیاتیلنی بر خواص ریختشناختی و بیوشیمیایی میوة شلیل رقم 'سان کینگ' | |
دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 297-306 | ||
محبوبه یزدان پناه؛ حسین صادقی؛ حسین مرادی | ||
5. | تأثیر روش پوستگیری و خشککردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری | |
دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 569-578 | ||
ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد | ||
6. | تأثیر سولفات و سلنیوم بر برخی شاخصهای ریختشناختی و ویژگیهای پاداکسندگی پیاز قرمز آذرشهر | |
دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 623-633 | ||
شیوا بذل؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد | ||
7. | تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا | |
دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318 | ||
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد | ||