1.

بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 211-222
نازیلا مبصری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی

2.

تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

دوره 70، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 309-318
هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد

3.

تأثیر خاکپوش‌های بازتابندة نور آلومینیومی و پلی‌اتیلنی بر خواص ریخت‌شناختی و بیوشیمیایی میوة شلیل رقم 'سان کینگ'

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 297-306
محبوبه یزدان پناه؛ حسین صادقی؛ حسین مرادی

4.

تأثیر روش پوست‌گیری و خشک‌کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی آلوی خشکباری

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 569-578
ملیحه مرشدلو؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد

5.

تأثیر سولفات و سلنیوم بر برخی شاخص‌های ریخت‌شناختی و ویژگی‌های پاداکسندگی پیاز قرمز آذرشهر

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 623-633
شیوا بذل؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.