
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,669 |
تعداد مقالات | 71,915 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,647,290 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,475,488 |
1. | Effect of Adding Lactoferrin on Some Foodborne Pathogens in Yogurt | |
دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 189-198 | ||
Mai Fetouh؛ Hend Elbarbary؛ Ekbal Ibrahim؛ Ahmed Afifi Maarouf | ||
2. | Rheological properties of probiotic non-fat yogurt containing Lactobacillus reuteri: Effects of inulin addition, inoculum level and fermentation temperature | |
دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 109-116 | ||
Mona Sadat Bitaraf؛ Faramarz Khodaiyan؛ Seyed Saeid Hosseini | ||
3. | بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری | |
دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 457-465 | ||
ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینیفر؛ مریم مصلحی شاد | ||
4. | بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف | |
دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 279-288 | ||
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری | ||
5. | تأثیر محلولپاشی عصاره پسماندهای ماهی و لبنی بر غلظت نیتروژن، فسفر، پتاسیم و عملکرد گندم دیم | |
دوره 55، شماره 12، اسفند 1403، صفحه 2261-2273 | ||
سیما بیگدلی؛ محمد بابااکبری؛ اکبر حسنی؛ مهدی تفویضی | ||
6. | شناسایی و اولویتبندی چالشهای بازار صادراتی محصولات منتخب صنایع غذایی ایران | |
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 701-717 | ||
تورج علیزاده اره جان؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی | ||