تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,776 |
تعداد مقالات | 63,290 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,980,756 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 82,049,841 |
1. | Rheological properties of probiotic non-fat yogurt containing Lactobacillus reuteri: Effects of inulin addition, inoculum level and fermentation temperature | |
دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 109-116 | ||
Mona Sadat Bitaraf؛ Faramarz Khodaiyan؛ Seyed Saeid Hosseini | ||
2. | بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری | |
دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 457-465 | ||
ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینیفر؛ مریم مصلحی شاد | ||
3. | بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف | |
دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 279-288 | ||
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری | ||
4. | شناسایی و اولویتبندی چالشهای بازار صادراتی محصولات منتخب صنایع غذایی ایران | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 خرداد 1401 | ||
تورج علیزاده اره جان؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی | ||