1.

اثر تیمار غوطه‌وری کلریدکلسیم در خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری میوه‌ی کیوی

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 33-41
جواد فتاحی مقدم؛ محمدفاضل حلاجی ثانی؛ مازیار فقیه نصیری؛ حسین طاهری

2.

اثر تیمارهای پس از برداشت اسپرمیدین و پوترسین بر کیفیت انباری میوه کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 43، شماره 3، آبان 1391، صفحه 331-336
پدرام عصار؛ مجید راحمی؛ لیلا تقی پور

3.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

4.

بررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشک‌کردن ورقه‌های کیوی در یک خشک‌کن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 331-342
رضا طباطبایی کلور؛ ایمان محمدی؛ علی متولی

5.

بررسی عوامل باکتریایی دخیل در ایجاد عارضه لکه برگی کیوی در ایران

دوره 52، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 105-119
الهه واثقی خوندابی؛ پژمان خدایگان؛ فرید بیکی فیروزجاهی

6.

بررسی مزیت نسبی و سیاست های حمایتی برای کیوی در ایران

دوره 10، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 123-136
اسماعیل فلاحی؛ امیرحسین چیذری

7.

بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی

8.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

9.

کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 387-398
سید حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی‌زاده؛ فرهاد پیرزاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب