1.

اثر افزودن ویتامین E به رقیق‌کننده بر ویژگی ها و باروری منی خروس‌های بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 یا 24-19 درجه ی سانتی گراد

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
علیداد بوستانی؛ محمد جواد ضمیری

2.

اثر سطح باروری و رقیق‌کننده اسپرم بر خصوصیات تولید مثلی خروس‎های بومی و آرین ایران

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 583-591
افروز کمالی سنگانی؛ علی اکبر مسعودی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ مرتضی شریفی نیا؛ علیرضا عیوضی؛ مجید فرهی؛ بهزاد رجبی مرند

3.

اثر سطوح مختلف فشار اسمزی و گلیسرول در رقیق‌کننده بر پایه لسیتین سویا بر کیفیت اسپرم گاو پس از انجماد

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 593-601
مجتبی موسوی؛ ارمین توحیدی؛ مهدی ژندی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ قاسم عموعابدینی

4.

تأثیر بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) و بوتیلیتید هیدروکسی تولوئن (BHT) بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ پس از فرآیند انجماد و یخ گشایی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 287-295
احمد اکبری کله سر؛ افشین سیفی جمادی؛ جعفر ِیدی؛ حمید کهرام

5.

تعیین سطح بهینه زرده تخم‌مرغ در رقیق‌کننده انجماد اسپرم بز با ارزیابی‌های برون تنی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 361-370
محمد تار؛ ارمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی ژندی؛ محمدحسین موذنی زاده

6.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب لیپیدهای اسپرم در برخی نشخوارکنندگان اهلی کشور

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 361-367
آرمین توحیدی؛ فرهاد صمدیان؛ حمید کهرام؛ مهدی انصاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.