تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,998,987 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,673,772 |
1. | The physical and rheological properties of egg albumin emulsions are influenced by basil seed gum as the stabilizer | |
دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 61-68 | ||
Saeed Mirarab Razi؛ Ali Motamedzadegan؛ Seyed Ahmad Shahidi؛ Ali Rashidinejad | ||
2. | بررسی فرایندهای جذب و دفع و لختهسازی در حین اختلاط آب شور و شیرین (دریای خزر) | |
دوره 41، شماره 2، تیر 1394، صفحه 331-340 | ||
عبدالرضا کرباسی؛ مجتبی فخرایی؛ علیرضا واعظی؛ ابوالفضل بشیری؛ مهدی حیدری | ||