1.

اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 583-592
ابوذر غلامپور؛ خلیل میرزاده؛ صالح طباطبایی وکیلی

2.

اثر محتوای رطوبتی بذر و دمای شرایط نگهداری بر زنده‌مانی بذر افرای هیرکانی (Acer hyrcanum Fisch & Meyer)

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-8
بهرام ناصری؛ مسعود طبری کوچکسرایی؛ مهدی عابدی؛ شیام فارتیال


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب