1.

بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 26-37
لیلی رستمی؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ جبار جمالی

2.

کاربرد نانو‌امولسیون اسانس آویشن‌باغی و پونه همراه با پوشش کربوکسی‌متیل‌سلولز بر عمر پس‌از‌برداشت توت‌فرنگی

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 155-175
زهرا جوانمردی؛ محمود کوشش صبا؛ جهانشیر امینی؛ هیمن نوربخش

3.

مطالعه اثرات برون‌تنی عصاره‌های آویشن باغی و اسطوخودوس بر ترونت‌های ایکتیوفتیریوس مولتی فیلییس جدا شده از ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 فروردین 1403
جلیل رحمتی طاقجه حسن؛ محمد یخچالی؛ علی نکوئی فرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب