1.

اثر محلولپاشی سینامیک اسید بر ترکیبات زیست‌فعال میوه انار رقم رباب نی‌ریز

دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 257-272
اسماعیل صادقی؛ مصباح بابالار؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدعلی عسگری سرچشمه

2.

ارزیابی کاربرد کودهای آلی، شیمیایی، زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla L.‎‏) در برداشت‌های مختلف

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 755-767
سیده کانی میر سیدی؛ یوسف نصیری؛ محمد رضا مرشدلو؛ معروف خلیلی

3.

تأثیر سالیسیلیک‌اسید و سلنات‌سدیم بر رشد و ویژگی‏های فیتوشیمیایی سرخارگل (Echinacea angustifolia) در شرایط تنش شوری

دوره 26، شماره 4، دی 1403، صفحه 925-948
حامد عادلی؛ سپیده کلاته جاری؛ مرجان دیانت

4.

تأثیر عصاره مخمر بر شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چشم‌بلبلی در شرایط تنش خشکی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 247-261
سحر کرامتی؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب