1.

Ghrelin improves rat sperm kinematic parameters during abdominal position of the testis

دوره 8، شماره 2، آبان 2014، صفحه 111-117
Arash Kheradmand

2.

اثر ال- کارنیتین و پودر چربی گیاهی بر کیفیت اسپرم خروس‌ها و ‌باروری و جوجه درآوری مرغ‌های مادر گوشتی‌

دوره 62، شماره 2، تیر 1386، صفحه 107-114
شهرام گلزار ادبی؛ شعبان رحیمی؛ محمد علی کمالی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

3.

اثر ال- کارنیتین و پودر چربی گیاهی بر کیفیت اسپرم خروس‌ها و ‌باروری و جوجه درآوری مرغ‌های مادر گوشتی‌

دوره 62، شماره 2، آبان 1386
شهرام گلزار ادبی؛ شعبان رحیمی؛ محمدعلی کمالی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

4.

اثر سطوح مختلف ویتامین‌های E و Cبر کیفیت اسپرم رقیق‌شده قوچ تالشی در ذخیره‌سازی در دمای 5 درجه سانتیگراد

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 161-164
اردشیر محیط؛ مهرداد محمدی

5.

بررسی تأثیر مصرف لسیتین سویا در رقیق کننده تریس بر کیفیت و ماندگاری اسپرم قوچ

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 367-375
معصومه منطقی؛ مرتضی مموئی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ جمال فیاضی؛ خلیل میرزاده

6.

تأثیرات سطوح گوناگون ویتامین E در رقیق‌کننده‌ بر کیفیت اسپرم اسبچۀ خزر طی فرایند سردسازی

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-8
ایمان یوسفیان؛ احمد زارع شحنه؛ مهدی ژندی؛ مجید بحرینی؛ غزاله ایزدپناه؛ رضا نوعی؛ مجتبی امام وردی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب