1.

اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 483-496
سیدولی حسینی؛ غلامرضا شاه حسینی؛ امیرحسین جمالی؛ کبری ضیایی

2.

استفاده از اصل حداکثر آنتروپی در تعیین تعداد بهینه ایستگاه‌های پایش کیفیت آب سطحی

دوره 52، شماره 3، خرداد 1400، صفحه 783-794
مرضیه دریکوندی؛ حسین زینی وند؛ ناصر طهماسبی پور؛ علی حقی زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.