1.

Improving Effects of Salicylic Acid on Morphological, Physiological and Biochemical Responses of Salt-imposed Winter Jasmine

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 219-230
Hossein Shahmoradi؛ Davood Naderi

2.

بررسی ارتباط میان پارازیتمی وپارامترهای هماتولوژیک در آناپلاسموز گاو

دوره 62، شماره 3، پاییز 1386، صفحه 235-241
مصطفی رضوی؛ سعید نظیفی؛ مریم منصوریان

3.

بررسی ارتباط میان پارازیتمی وپارامترهای هماتولوژیک در آناپلاسموز گاو

دوره 62، شماره 3، زمستان 1386
سید مصطفی رضوی؛ سعید نظیفی؛ مریم منصوریان

4.

بررسی تغییرات آنزیم آنتی‌اکسیدان SOD در کبد ماهیان درمان‌شده با اکسی‌وت(اکسی‌تتراسایکلین)

دوره 72، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 287-296
سهیلا فیض بخش؛ علیرضا میرواقفی؛ پگاه فرهنگ

5.

تأثیر سطوح مختلف شوری و نیتروژن بر فاکتورهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی دو رقم حساس و متحمل به شوری گندم نان

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 243-255
اعظم برزوئی؛ محمد کافی؛ حمیدرضا خزایی؛ نجات پیرولی بیرانوند

6.

تأثیر شوری و منگنز بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و اکوفیزیولوژیکی پسته (Pistacia vera L.)

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 81-94
وحید مظفری؛ زهره اسدالهی؛ احمد تاج آبادی پور؛ عبدالرضا اخگر

7.

ریتم شبانه روزی مالون دی آلدئید و پروتئین کربونیل و سوپراکساید دسموتاز در مردان فعال غیرورزشکار

دوره 13، شماره 13، زمستان 1348، صفحه 5-20
جواد وکیلی؛ عباسعلی گائینی؛ محمدرضا کردی؛ مهدی هدایتی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.