1.

Investigating the effect of emulsifiers and enzymes on the physicochemical and organoleptic characteristics of flat bread fermented by direct and sponge method

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 18-25
Mahdi Karimi؛ Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Ghiafehdavoodi؛ Mohsen Ghods-rohani

2.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

3.

اثر تغذیه مکمل‌ پودر چربی حاوی افزودنی (لسیتین یا پودر صفرا) با شکل فیزیکی پرک یا گرانول بر قابلیت‌هضم ظاهری مواد مغذی و برخی از فراسنجه‌های خون در گاوهای شیرده هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 فروردین 1403
حمیدرضا تقیان؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

4.

بررسی تأثیر استفاده از امولسیفایر در جیره‌های با سطوح مختلف انرژی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتیی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 151-163
مرتضی پاشایی جلال؛ سید داود شریفی؛ شیرین هنربخش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب